Mesi
http://www.tutikepeslapok.hu/kepeslapok/0000071563.gif

IDÉZETEK, ÉLET.

őszintén kérem.

Nem kívánom, hogy kimentsenek a vízből, megelégszem azzal, ha nem löknek bele. " "

Megtalálni a szerelmet a való életben sem egyszerű, hát még a virtuális környezetben. Ahol mindenki azt ír magáról, amit akar, ill. álarcot öltenek, hogy jobb cégért csináljanak maguknak. Sok a szélhámos, a félrevezető ember, de vannak egyértelmű nyíltan színt vallók is, akik nem kertelnek és megmondják, ha csak egy alkalomra vágynak is.

egy nagy titok.

Amikor először egérrel találkoztam (számítógéphez tartozóval) két kézzel fogtam. Az egyikkel megtámasztottam, amíg kattintottam, mert annyira féltem, hogy elmozdul, és valami bajt csinálok.

Voltaire: A boldogságról...

Voltaire: A boldogságról...

Ha a boldogság azonos volna az élet egynémely örömével, akkor valóban ismernénk a boldogságot. De ha csak a csábító, kellemes, zsongító érzések szakadatlan sorát csúfoljuk e néven, akkor a boldogság nem e földgolyóra termett, másutt keressétek!

KEDVENC KÉPEM

http://www.kortarsalkotas.hu/components/com_virtuemart/shop_image/product/e28a8f6d444f27989ee6a8ffbe4cff2b.jpg

EGY ÖREG NŐ?????

Harmincas éveimre jöttem rá arra, hogy ez minden nagyon szép és jó, de hogy mi az ára, azt csak azok a nők tudják, akik mindezt elérték. Mert az, hogy az ember akar és tesz, nagyon dicséretes. Ám a környezet reagálása annál kevésbé, hiszen ki tudja mi okból, de segítség helyett akadályokat gördít ezek elé a nők elé. Szinte minden esetben elhangzik a: „– Mit akar ez az ‚öreg tyúk‘?“ – kezdetű megjegyzés. Amely aztán így folytatódik: „– Iskola? Karrier? Hát az meg minek? Ennek teljesen elment az esze!“ Azokról a reakciókról tényleg ne is beszéljünk, amellyel a sikeres „idősebb“ nőket véleményezik...! Ó, az emberi irigység nem ismer határokat!

Teljesen elképedtem, mikor egy ismerősöm, negyvenes nő, korcsolyázni tanult. Nem is ezen, hanem ahogy az emberek kommentálták. Hadd ne írjam le a megjegyzéseket, amelyekkel nemcsak a férfiismerősei, hanem a nők is, illették. Lám, egy valós példa a női szolidaritás hiányára! Pedig miért is ne? Miért kéne a negyvenes nőnek „takarodót fújnia“?! Hol van az megírva, hogy ő már nem kezdhet valami új tevékenységbe?


2009. január 17., szombat

A távolság nem számítA távolság nem számít! Hisszük, hogy a szerelem áthidal időt és távolságot. A legjobb, ha ismerjük magunkat, akkor tudjuk, mi is, ami jó nekünk, ha nem bírjuk a nagy távolságot, nem tudunk várni a másikra, akkor talán érdemesebb lenne egy közelebbi személyt keresni. Már megint ott tartunk, hogy minden személyiség függő. Az internet egy csodás dolog, de az elővigyázatosság itt is elkel! Ha minden akadály elgördül előlünk, az itt talált szerelem ugyan olyan szépségeket rejthet, mint a való világ maga.
Valószínűleg egy idő után a magány mindenkin erőt vesz és megteszi ezt a kis lépést, amivel a világ kitárul előtte.Szerelemkeresés elindul! Sok beszélgetés sok karakter leütése, akár vonzalom kialakulása is megeshet, de azért ne feledkezzünk meg arról, hogy a személyes találkozás elengedhetetlen. Történjen ez meg egy beszélgetés után, vagy akár több hónapnyi ismerkedést követően. A lehetőség sajnos fenn áll, hogy csalódunk az illetőben, hisz egy elképzelt kép alakul ki bennünk a másikról, és hajlamosak vagyunk csalódni az első valós találkozás után. A levelezés alatt minden szépnek és jónak tűnhet, míg az életben ez máshogy is elsülhet.
LEGYEN EZ AZ UTOLSÓ INTELEM, VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése