Mesi
http://www.tutikepeslapok.hu/kepeslapok/0000071563.gif

IDÉZETEK, ÉLET.

őszintén kérem.

Nem kívánom, hogy kimentsenek a vízből, megelégszem azzal, ha nem löknek bele. " "

Megtalálni a szerelmet a való életben sem egyszerű, hát még a virtuális környezetben. Ahol mindenki azt ír magáról, amit akar, ill. álarcot öltenek, hogy jobb cégért csináljanak maguknak. Sok a szélhámos, a félrevezető ember, de vannak egyértelmű nyíltan színt vallók is, akik nem kertelnek és megmondják, ha csak egy alkalomra vágynak is.

egy nagy titok.

Amikor először egérrel találkoztam (számítógéphez tartozóval) két kézzel fogtam. Az egyikkel megtámasztottam, amíg kattintottam, mert annyira féltem, hogy elmozdul, és valami bajt csinálok.

Voltaire: A boldogságról...

Voltaire: A boldogságról...

Ha a boldogság azonos volna az élet egynémely örömével, akkor valóban ismernénk a boldogságot. De ha csak a csábító, kellemes, zsongító érzések szakadatlan sorát csúfoljuk e néven, akkor a boldogság nem e földgolyóra termett, másutt keressétek!

KEDVENC KÉPEM

http://www.kortarsalkotas.hu/components/com_virtuemart/shop_image/product/e28a8f6d444f27989ee6a8ffbe4cff2b.jpg

EGY ÖREG NŐ?????

Harmincas éveimre jöttem rá arra, hogy ez minden nagyon szép és jó, de hogy mi az ára, azt csak azok a nők tudják, akik mindezt elérték. Mert az, hogy az ember akar és tesz, nagyon dicséretes. Ám a környezet reagálása annál kevésbé, hiszen ki tudja mi okból, de segítség helyett akadályokat gördít ezek elé a nők elé. Szinte minden esetben elhangzik a: „– Mit akar ez az ‚öreg tyúk‘?“ – kezdetű megjegyzés. Amely aztán így folytatódik: „– Iskola? Karrier? Hát az meg minek? Ennek teljesen elment az esze!“ Azokról a reakciókról tényleg ne is beszéljünk, amellyel a sikeres „idősebb“ nőket véleményezik...! Ó, az emberi irigység nem ismer határokat!

Teljesen elképedtem, mikor egy ismerősöm, negyvenes nő, korcsolyázni tanult. Nem is ezen, hanem ahogy az emberek kommentálták. Hadd ne írjam le a megjegyzéseket, amelyekkel nemcsak a férfiismerősei, hanem a nők is, illették. Lám, egy valós példa a női szolidaritás hiányára! Pedig miért is ne? Miért kéne a negyvenes nőnek „takarodót fújnia“?! Hol van az megírva, hogy ő már nem kezdhet valami új tevékenységbe?


2009. január 17., szombat

OLDALAK--TÁRSKERSŐ TAPASZTALATOK--másolat-


A legjobban a Freelove tetszett, elég felhasználóbarát. volt lehetőségem megválogatni, hogy személy szerint kiknek engedélyezem a képeim megtekintését. A levélküldés és a chat funkciók kivételével majdnem minden működött credit nélkül is. A társaság is kedves volt,(még az a pasi is, aki meg akart győzni, mennyire jó lesz, ha szolgálhat mint úrnőjét...hehe:)))) leszámítva pár barmot. Pl azt amelyikkel volt szerencsém kommunikálni (pillanatnyi gyengeség, khmmmm, képen valahogy tetszett, aztán kiderült, hogy iq lájt volt...) Természetesen már ott is hiába keresnétek. Időközben több dologra is rájöttem.
Ad1: tök mindegy, hogy mit írsz az adatlapodra, mégis 20 évvel idősebb/fiatalabb pasasok zaklatnak. Vonatkozik ez az iskolázottságra is...
Ad2: akadnak igazi gyöngyszemek, csak a francnak sincs kedve "halászni"
Ad3: ha komolyan gondolod, érdemes képet feltenned magadról
Ad4: Ha látsz egy kigyúrt szexi bredpittet a képen, gyanakodj! (én láttam olyat, hogy ugyanaz a kép vagy három pasinál volt fenn egyszerre...persze lehet hogy hármasikrek voltak....)
Ad5:sokgyerekes családapák pofátlanul vadásznak fiatal csajokra
Ad 6: számomra ez túl sikerorientált ismerkedési forma, elvész a varázsa az egésznek.....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése